Η σημαντική πρόοδος της φυσικοθεραπευτικής επιστήμης και η ανάγκη για ακόμα πιο σύγχρονη, ολοκληρωμένη και υψηλού επιπέδου θεραπευτική αντιμετώπιση, μας οδήγησε στην δημιουργία του σύγχρονου και εκσυγχρονισμένου φυσιοθεραπευτικού κέντρου αποκατάστασης, Physiotent.

Το Κέντρο Φυσιοθεραπείας και Αποκατάστασης Physiotent δραστηριοποιείται στο χώρο της αποκατάστασης από το 2010 στη Λευκωσία. Λειτουργεί σε ένα χώρο 250 τ.μ. που περιλαμβάνει δωμάτια θεραπείας, γυμναστήριο, αποδυτήρια, πλήρως εξοπλισμένο και εναρμονισμένο με τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Το Physiotent καταρτίζεται από μια ομάδα εξειδικευμένων και έμπειρων φυσικοθεραπευτών με υψηλή εκπαίδευση στην Ελλάδα, Κύπρο και το εξωτερικό και με συνεχή μετεκπαίδευση στις διάφορες τεχνικές και μεθόδους στο χώρο της αποκατάστασης και φυσικοθεραπείας.

Μέσα από την εξέταση, την αξιολόγηση, τη διάγνωση και τη φυσική παρέμβαση η ομάδα των φυσικοθεραπευτών μας θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την κινητικότητα, την υγεία και την πρόληψη της εμφάνισης χρόνιων ασθενειών.

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας και αφήστε εμάς να φροντίσουμε για την υγεία σας!